Over ons

Stal Ruigenhoek, een schitterend paardensportcomplex aan de rand van Utrecht, biedt hoogwaardige pensionstalling aan paardenliefhebbers. Hiervan genieten momenteel 45 paarden van fanatieke recreatie-, dressuur- en springruiters. Alle faciliteiten om de paardensport goed te beoefenen zijn aanwezig, zoals rijbanen met Agterberg-bodems, een grote longeerpaddock en mogelijkheid tot uitrijden. Paarden treffen op Stal Ruigenhoek een rustige leefomgeving en optimale verzorging.

Familie van Loo

Staleigenaren Rick van Loo en Cynthia Besling zijn paardenliefhebbers sinds hun jeugd. Beiden hebben gewerkt op meerdere stallen in binnen- en buitenland, veel wedstrijdervaring en een ORUN-kwalificatie. Ze vullen elkaar goed aan. Rick is gespecialiseerd in springen en springles, Cynthia in dressuur en dressuurles. Tevens begeleiden Rick en Cynthia regelmatig stagiaires. Niet voor niets is Stal Ruigenhoek een door Aequor erkend leerbedrijf!

Als je op zoek bent naar een professionele en gezellige pensionstal, neem gerust contact op. Omdat er zoveel belangstelling is, kan het even duren voordat Rick en Cynthia beschikbaar zijn. Maar we doen ons best om je zo snel mogelijk te antwoorden. En als het even mogelijk is, geven Rick en Cynthia je natuurlijk graag een rondleiding!

Prijzen

Pensionstalling €405 per maand
Trailerstalling €10 per maand
Privélessen €40 per les (± 45 minuten)

Je eigen instructeur is ook van harte welkom om op Stal Ruigenhoek les te geven!